Vitrine Frigorifice Orizontale, Verticale si Semiverticale – ACSA Coolteam.ro

Despre noi

Keeping your products
fresh and your
business thriving.

Suntem o companie experimentată si dinamică, ce are ambiția dar și obiectivul de a oferi clienților săi soluții profesionale și complete în domeniul instalațiilor frigorifice. Ne-am propus să aducem un plus de calitate prin produsele importate astfel încât să reușim în a multumi chiar și cei mai exigenți clienți.

Din 2019 suntem parteneri exclusivi pe Europa de Est a producătorului de vitrine frigorifice Inanc Teknik Metal, ceea ce ne duce in topul importatorilor romani de vitrine frigorifice pentru sectorul comercial de refrigerare si congelare. Acest lucru marcheaza succesul unei companii capabile care intelege nevoile pietei, avand disponibile produse ecologice, actuale si intotdeauna potrivite pentru diferitele cerinte ale clientilor.

Intotdeauna scopul companiei noastre a fost acela de a dezvolta produse ECO care respecta mediul inconjurator si calitatea a vietii.

Misiunea & Viziunea noastră

Ne mândrim cu faptul că în mai puțin de 4 ani prin calitatea produselor noastre am reușit să livrăm peste 400 de proiecte în retailul românesc. Iar pe viitor ne asumăm faptul de a fi un partener de încredere și un jucător important pe piața frigului comercial din România.

Suntem conștienți că satisfacerea clientului este un process continuu format dintr-o bună comunicare și colaborare cu cei din interiorul companiei cât și a furnizorilor noștri, de aceea suntem atenți la fiecare detaliu.

Gama de produse importată are la bază cea mai bună calitate și continuă să și-o îmbunătățească prin inovație, cercetare și tehnologie de ultimă generație atât pentru retail cât și pentru magazine locale.

REFRIGERARE

Temperatura de exercitiu: 0-2 °C sau 2-4 °C

PLUG-IN

CONGELARE

Temperatura de exercitiu: -18/-20 °C sau -20/-22 °C

PLUG-IN

REMOTE

Vitrine frigorifice refrigerare orizontale, fără agregat,
cu geamuri curbate cu deschidere telescopică

Înălțime H1240 / Adâncime 1115 mm
cu suprafață de epunere de 850 mm

Vitrine frigorifice refrigerare orizontale, fără agregat,
cu geamuri drepte cu deschidere telescopică

Înălțime H1240 / Adâncime 1115 mm
cu suprafață de epunere de 850 mm